Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

facebook email

fhall

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

Dacă îți place mâncarea picantă sau ești amator de senzații tari în materie de bucătărie, sau îți plac amândouă (și mai bine!), atunci aceasta este o provocare pentru tine. Este cunoscut faptul că mâncare indiană este deosebit de picantă, dar felul de mâncare despre care vorbim astăzi a căpătat eticheta de cea mai picantă mâncare indiană pe care o găsești în București!

Ce este Fhall?

Și pe bună dreptate! Fhall (sau Phall, așa cum se mai numește) este un fel de curry sau tocăniță de miel, scăldată în condimente care mai de care mai picante. Ca să înțelegi cât de iute este, imaginează-ți toate condimentele picante pe care le cunoști, puse din belșug alături de o cantitate generoasă de ardei extrem de iute. Se spune că cel mai picant Fhall se găsește la restaurantul cu specific indian Kumar's Agra Palace. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

http://www.curry-recipes.co.uk/curry/index.php?topic=7724.0

Am comandat o porție de Fhall și una de orez. Conform meniului, Fhall conține: bucățele de miel cu ceapă, roșii, ardei iute, ghimbir, coriandru, usturoi și condimente picante. În realitate, gusturile îți sunt anihilate de iuțeală și nu simți mare lucru din celelalte arome, decât la primele înghițituri.

Dacă ești obișnuit să mănânci foarte picant în mod constant, atunci s-ar putea să reușești să mănânci cam jumătate de porție. Dacă reușești să termini o porție, atunci ești fie indian, fie ai centura neagră la mâncat picant.

Dacă te tentează să încerci, trebuie să știi că restaurantul Kumar’s Agra Palace este situat pe strada Alexandru Moruzzi Voievod nr. 78, Sector 3 (intersecția cu strada Foisorului), dar poți comanda și acasă. O porție costă 48 de lei. Ar fi bine să ai niște iaurt de băut, ayran sau lapte rece la îndemână, pentru că mai anihilează iuțeala.

Atenție! Alimentele extrem de iuți pot avea efecte adverse asupra fiecărei persoane. Celor mai sensibili, le pot provoca paralizie temporară a simțurilor, ca să nu mai vorbim despre consecințele asupra sistemului digestiv. Dacă vă încumetați, totuși, să gustați, să ne spuneți în comentarii cum vi s-a părut.

Vezi si:

Trebuie sa vezi si...

Câte calorii are un ou și ce substanțe nutritive conține?

Poșate sau omletă, fierte sau ochiuri - ouăle pot fi consumate într-o mulțime de feluri și incluse în multe combinații alimentare, nu doar la micul...

Dieta indiană - slăbești 8 kilograme în 7 zile

Dieta indiană promite să vă scape de aproximativ 8 kilograme într-o săptămână și să vă ajute să vă detoxifiați organismul.

Ce este regimul flexitarian și cum ar putea salva planeta?

Regimul flexitarian are o mulțime de beneficii atât pentru indivizi, cât și pentru mediu.

Cea mai bună înghețată din Europa se face la Galați

O înghețată fabricată în România a obținut marele premiu la o competiție alimentară.

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei o linguriță de oțet pe zi?

Oțetul este benefic pentru sănătate și poate ajuta la tratarea anumitor afecțiuni.

Uleiul de cocos - periculos pentru sănătate?

Beneficiile uleiului de cocos sunt demontate de unii specialiști, care îl consideră periculos.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta