O supa este intodeauna binevenita in zilele reci, iar pentru arome noi, iti recomandam reteta de mai jos.

Zuppa Toscana - supa italieneasca
Timp total 1 oră și 25 minute

Ingrediente

  • 30g carne de carnati
  • 1 1/4 lingurite fulgi ardei iute
  • 4 felii de bacon, taiate in bucati
  • 1 ceapa mare, taiata cubulete
  • 1 lingura de usturoi tocat
  • 360g supa de pui
  • 6 cartofi, felii subtiri
  • 1 cana smantana
  • spanac proaspat

Mod de preparare

1. Se gateste carnea de carnati, imreuna cu fulgii de ardei iute intr-o cratita, la foc mediu, pana cand se rumenesc, timp de 10-15 minute. Se scurge si se lasa deoparte.

2. Se gatesc bucatile de bacon in cratita timp de aproximativ 10 minute. Se scot si se scurg. Se amesteca ceapa si usturoiul, apoi se calesc pana cand ceapa este moale si translucida, aproximativ 5 minute.

3. Se toarna supa de pui in cratita, cu amestecul bucatile de bacon si ceapa si se da in fiert. Se adauga cartofii si se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Se reduce caldura si se adauga carnatii. Se adauga spanacul in supa, apoi se mai fierbe timp de cateva minute.