Ingrediente
Mod de preparare
1. Pentru a face jeleul de piersici, se dizolva gelatina intr-un vas cu apa rece, timp de 5 minute sa se inmoaie. Intre timp, se pune lichiorul de piersici, 75g de zahar si 375ml apa intr-o cratita la foc mediu si se amesteca pana cand se dizolva zaharul. Se stoarce excesul de apa din gelatina si se adauga la sirop, amestecand panala omogenizare. Se ia vasul de pe foc si se raceste la temperatura camerei, apoi se toarna intr-o cupa. Se lasa sa se raceasca timp de 3 ore. Se adauga biscuitii zdrobiti peste jeleu.O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
O reteta aromata pentru un pranz usor.
Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.