Apare în Prajituri de casa, Prajituri cu fructe, Prajituri
Merele sunt unele dintre fructele toamnei, sunt aromate și ieftine, se găsesc peste tot, așa că deserturile pe bază de mere sunt la mare căutare în perioada aceasta.
Astăzi vă propunem o rețetă de tort simplu, aromat și ușor de făcut, cu mere, blat de pandișpan și frișcă. Este o rețetă pe care mamele și bunicile noastre o preparau încă de acum mulți ani, un exemplu de tort clasic, de casă.
Ingrediente
Mod de preparare
Pentru început, ne vom ocupa de mere. Curățați merele de coajă și tăiați-le felii. Puneți untul și zahărul într-o cratiță pe care să o și puteți băga în cuptor sau o tavă rotundă. Puneți cratița pe foc și lăsați până când zahărul și untul s-au topit și încep să devină aurii. Nu este nevoie să caramelizați zahărul, pentru că se va carameliza în timpul coacerii.Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. Incearca aceasta reteta cu ciocolata alba si piersici proaspete.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.
Un preparat simplu pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce.
Combinatia dintre nuca de cocos, avocado si lime este absolut magica si este atat de simplu de preparat incat si copiii o pot face.