Apare în Dulciuri, Torturi, Prajituri
Ingrediente
Mod de preparare
1. Se pune portocala intr-o cratita mica de apa clocotita (se pune o farfurie mica deasupra, daca este necesar pentru a o mentine scufundata). Se fierbe timp de 1 ora sau pana cand este foarte moale, atunci cand este intepata cu un bat, apoi se indeparteaza de la caldura. Se scurge si se raceste complet. Se pune portocala intr-un blnder si se amesteca pana se transforma intr-un piure neted. Se transfera intr-un castron.O prajitura care iti va aduce aminte de copilarie.
Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. Incearca aceasta reteta cu ciocolata alba si piersici proaspete.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
O reteta aromata pentru un pranz usor.