Cu numai 6 ingrediente si o ora din timpul tau, poti prepara un tort delicios pentru cei dragi.

Tort cu ciocolata si cocos
Timp total 1 oră și 10 minute

Ingrediente

350g unt 150g nuca de cocos deshidratata 350g faina 350g zahar pudra 6 oua, usor batute 200g ciocolata cu lapte, rupta in bucati

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se unge o tava de tort cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt. Se pune untul intr-un castron si se pune in cuptorul cu microunde la o temperatură ridicata timp de 1 minut, pana cand se topeste.

2. Se pun 100g de nuca de cocos într-un castron mare. Se adauga faina, zahar, oua si untul aproape topit. Se amesteca cu o lingura de lemn.

3. Puneti amestecul in tava si se coace timp de 40-50 de minute, sau pana creste si are o culoare aurie. O scobitoare introdusa in centru ar trebui sa iasa curata. Se lasa sa se raceasca pe un suport de sarma.

4. Se pune ciocolata intr-un castron rezistent la caldura si se topeste in cuptorul cu microunde timp de 1 minut si jumatate. Se glazureaza tortul cu ciocolata, folosind un cutit, apoi se presara cu fulgi de nuca de cocos. Se lasa la frigider sa se raceasca, apoi se scoate, se taie felii si se serveste.