Tocana Cu Fasole, Naut Si Dovleac

Apare în Tocana, Fel principal, Mancaruri fara carne

Tocana Cu Fasole, Naut Si Dovleac
15 voturi
4 15

O reteta cu arome imbietoare, perfecta pentru Postul Pastelui.

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 1/2 dovleac
  • 1 praz
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite boia dulce
  • 390g rosii tocate
  • 450ml supa de legume
  • 400g fasole
  • 400g naut
  • 200g spanac
Timp de preparare: 50 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se taie ceapa in felii. Se cojeste si se taie dovleacul in cuburi de 2 cm. Se taie prazul.

2. Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare. Cand este fierbinte, se adauga ceapa, dovleacul, prazul si boia de ardei, apoi se calesc timp de 10 minute.

3. Se adauga rosiile tocate si supa de legume, apoi se fierbe timp de 15-20 de minute. Se scurg si se spala fasolea si nautul, apoi se adauga la tocana impreuna cu spanacul. Se fierb timp de 5-10 minute. Se asezoneaza, apoi se serveste.
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Supa De Dovleac Cu Parmezan

O supa de sezon, potrivita pentru serile reci de toamna.

Risotto Cu Fasole Verde Si Ricotta

Aceasta reteta rapida de risotto vegetarian o poti prepara atunci cand vrei sa economisesti timp.

Tocana De Porc Cu Ardei Iute

Un preparat rapid care se poate servi cu tortillas de porumb.

Miel Cu Naut, O Mancare Picanta, De Origine Africana

O mancare picanta, de origine africana.

Supa De Pui Cu Dovleac Si Curry - Un Mod Inedit De A Folosi Dovleacul

O noua modalitate de a folosi dovleacul, intr-o supa consistenta si savuroasa.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta