Apare în Supe si ciorbe, Supe, Supa de pui
Ingrediente
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, la foc mediu; se calesc ceapa si usturoiul in uleiul fierbinte. Se adauga rapid ghimbirul si sosul de peste inainte de a adauga puiul; se gatesc impreuna timp de 5 minute. Se toarna supa de pui peste amestec si se fierbe inca 5 minute. Se adauga dovlecelul si se fierbe pana cand puiul este fraged, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga varza bok choy si spanacul; Se lasa sa fiarba pana cand toate legumele sun fragede. Se serveste calda.Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.
O supa de sezon, potrivita pentru serile reci de toamna.
Impresionanta, rapida si plina de arome.
Aceasta supa picanta de legume, quinoa si arahide este varianta moderna a unei retete traditionala de supa boliviana, numita Sopa de Mani.
O noua modalitate de a folosi dovleacul, intr-o supa consistenta si savuroasa.
O supa ideala pentru iubitorii de bere si de cartofi, care contine doar o parte din grasimea retetei traditionale. Pentru un continut scazut de...
Supa de pui cu taitei este o hrana ideala pentru multi oameni (mai ales atunci cand nu se simt bine), iar aceasta versiune este extrem de...
O varianta italieneasca de supa pe care trebuie neaparat sa o incerci.