Este un preparat pe care filipinezii il fac ca remediu pentru durerile articulare.
Timp total 55 minute
Ingrediente
1 lingura ulei
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, tocati
1 bucata de ghimbir proaspat, ras
1 lingura sos de peste
1,350kg pulpe de pui, spalate si uscate
400g supa de pui
1 dovlecel, curatat si taiat in bucati
sare si piper, dupa gust
1 varza bok choy, tocata
220g spanac
Mod de preparare
1. Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, la foc mediu; se calesc ceapa si usturoiul in uleiul fierbinte. Se adauga rapid ghimbirul si sosul de peste inainte de a adauga puiul; se gatesc impreuna timp de 5 minute. Se toarna supa de pui peste amestec si se fierbe inca 5 minute. Se adauga dovlecelul si se fierbe pana cand puiul este fraged, aproximativ 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga varza bok choy si spanacul; Se lasa sa fiarba pana cand toate legumele sun fragede. Se serveste calda.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la diete la prăjituri, avem tot ce îți trebuie! Abonează-te să nu rămâi flămând de inspirație.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului
OFERTĂ SPECIALĂ DE LA PARTENERI
Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat