1. Se incalzeste cuptorul la 220C. Se amesteca 250 g mascarpone cu 3 linguri de hrean ras si sucul de la 1 lamaie, apoi se asezoneaza. Se taie foietajul in sferturi, marcand, cu un cutit, o margine de 1 cm in jurul fiecarei bucati. Se inteapa centrele cu o furculita, apoi se raspandeste amestecul, Se pun bucatele de sfecla fiarta peste amestec. Se condimenteaza, se imprastie cu ulei de masline, se perie pe margini cu ou batut, apoi se coace timp de 20 de minute. Dupa ce se scoate din cuptor, se adauga bucatele de somon afumat si patrunjel tocat, apoi se serveste.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la gustări sănătoase la prăjituri păcătoase, avem meniul perfect. Abonează-te și nu-ți va mai fi foame de idei.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului
OFERTĂ SPECIALĂ DE LA PARTENERI
Cum să slăbești dacă nu ai chef să ții dietă
Înveți să mănânci fără numărat calorii sau cântărit mâncare
Rezultate vizibile rapid, încă din primele zile
Tehnici de mindfulness pentru a combate mâncatul emoțional
Rutine zilnice simple pentru un metabolism accelerat