Poti ascunde legumele in aceasta tarta, pe care o vor iubi si cei mici. Noi am folosit spanac, insa o poti prepara cu orice fel de leguma.

Tarta cu spanac
Timp total 1 oră și 20 minute

Ingrediente

  • 1/2 cana maioneza
  • 1/2 cana lapte
  • 4 oua, batute usor
  • 230g branza Cheddar, rasa
  • 280g spanac congelat, dezghetat si stors
  • 1/4 cana ceapa tocata
  • foaie de tarta

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se unge o tava si se tapeteaza cu foaie de copt. Se pune aluatulin tava, presand usor, inclusiv pe margini.

2. Intr-un castron mare, se amesteca maioneza si laptele. Se adauga ouale. Se pun spanacul, branza si ceapa, in straturi, peste aluat. Se toarna amestecul de oua. Se acopera cu hartie de copt si se baga la cuptor.

3. Se coace timp de 45 de minute, apoi se scoate hartia de copt si se coace inca 10-15 minute sau pana cand partea superioara este maro aurie. Se taie in felii si se serveste.