Adaugă rețeta »

Tarta cu spanac

Apare în Aperitive, Tarte

Tarta cu spanac
5 voturi
4 5

Poti ascunde legumele in aceasta tarta, pe care o vor iubi si cei mici. Noi am folosit spanac, insa o poti prepara cu orice fel de leguma.

Ingrediente

  • 1/2 cana maioneza
  • 1/2 cana lapte
  • 4 oua, batute usor
  • 230g branza Cheddar, rasa
  • 280g spanac congelat, dezghetat si stors
  • 1/4 cana ceapa tocata
  • foaie de tarta
Timp de preparare: 1 ora si 20 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade C. Se unge o tava si se tapeteaza cu foaie de copt. Se pune aluatulin tava, presand usor, inclusiv pe margini.

2. Intr-un castron mare, se amesteca maioneza si laptele. Se adauga ouale. Se pun spanacul, branza si ceapa, in straturi, peste aluat. Se toarna amestecul de oua. Se acopera cu hartie de copt si se baga la cuptor.

3. Se coace timp de 45 de minute, apoi se scoate hartia de copt si se coace inca 10-15 minute sau pana cand partea superioara este maro aurie. Se taie in felii si se serveste.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Tarta cu spanac" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Tarta Cu Ricotta Si Portocale

Un desert racoritor, perfect dupa o masa copioasa.

Tarta Cu Gin Tonic

Este cocktailul preferat, transformat intr-o prajitura cremoasa. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

Tarta Twix

Caramel si ganache de ciocolata. Ce porti cere mai mult de la un desert?

Rigatoni Cu Ricotta, Spanac Si Pancetta

O sa fi uimit de rapiditatea cu care vei prepara aceasta reteta.

Paine Condimentata, Cu Spanac

Ce poate fi mai gustos decat o paine preparata in casa? Una bogata in seminte si legume!

Tarta Cu Ricotta Si Portocale

Termina masa cu un desert usor: o tarta cu ricotta si portocale.

Pizza Cu Spanac Si Anghinare

Pentru un blat crocant, poti coace aceasta pizza intr-o tigaie de teflon.

Ravioli Cu Spanac

Aromele Italiei sunt exprimate cel mai bine prin simplitate: un strop de condimente, un pic de ulei si cina este pe masa in cateva minute.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!