O noua modalitate de a folosi dovleacul, intr-o supa consistenta si savuroasa.
Ingrediente
- 300g piure de dovleac
- 1/2 cana lapte de cocos
- 1/2 cana apa
- 250g piept de pui fara piele, taiat bucatele
- 180g baby spanac
- 2 lingurite suc de lime
- 2 lingurite zahar brun
- 1/2-1 lingurita pasta de curry rosu
- 1/4 lingurita sare
Mod de preparare
1. Se incalzeste pireul de dovleac, alaturi de laptele de cocos si apa intr-o cratita medie la foc mediu. Se gateste, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Se adauga puiul, se reduce focul si se fierbe timp de 3 minute. Se adauga spanacul, sucul de lamaie, zaharul, pasta de curry. Se asezoneaza cu sare si se continua fierberea pana cand puiul este gata. Se serveste calda.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la gustări sănătoase la prăjituri păcătoase, avem meniul perfect. Abonează-te și nu-ți va mai fi foame de idei.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului