O noua modalitate de a folosi dovleacul, intr-o supa consistenta si savuroasa.

Supa De Pui Cu Dovleac Si Curry - Un Mod Inedit De A Folosi Dovleacul
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 300g piure de dovleac
  • 1/2 cana lapte de cocos
  • 1/2 cana apa
  • 250g piept de pui fara piele, taiat bucatele
  • 180g baby spanac
  • 2 lingurite suc de lime
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1/2-1 lingurita pasta de curry rosu
  • 1/4 lingurita sare

Mod de preparare

1. Se incalzeste pireul de dovleac, alaturi de laptele de cocos si apa intr-o cratita medie la foc mediu. Se gateste, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Se adauga puiul, se reduce focul si se fierbe timp de 3 minute. Se adauga spanacul, sucul de lamaie, zaharul, pasta de curry. Se asezoneaza cu sare si se continua fierberea pana cand puiul este gata. Se serveste calda.