O supa de origine spaniola, foarte usor de facut.

Supa De Porc Cu Fasole Si Napi
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 500g muschiulet de porc, taiat in bucatele
  • 3/4 lingurita sare
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 4 catei de usturoi
  • 2 lingurite boia de ardei, de preferinta afumat
  • 1/4 lingurita de piper rosu, zdrobit
  • 1 cana de vin alb
  • 4 rosii, tocate
  • 4 cani supa de pui
  • frunze de napi
  • 450g fasole alba (conserva)

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie,la foc mare. Se adauga carnea de porc, se presara cu sare si se prajeste, pana cand capata o culoare maronie, aproximativ 2 minute. Se transfera pe o farurie , lasand sucul in tigaie.

2. Se adauga ceapa in tigaie si se fierb, amestecand des, pana cand abia ceapa devine transparenta. Se adauga usturoiul, boia si ardei rosu zdrobit si se lasa pe foc, amestecand constant, aproximativ 30 de secunde. Se adauga vinul si roșiile, se mareste focul. Se adauga supa de pui si se lasa pe foc cateva minute.

3. Se adauga frunze de napi si se amesteca. Se reduce caldura si se fierbe, amestecand ocazional, pana cand frunzele de napi sunt fragede, aproximativ 4 minute. Se adauga fasolea, carnea de porc si se fierbe pana cand fasolea si carnea de porc sunt gata.