Plina de nutrienti, aceasta supa este tot ce iti trebuie dupa mesele bogate de sarbatori.

Supa de fasole cu varza kale
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 8 catei de usturoi mari, zdrobiti sau tocati
  • 1 ceapa medie, tocata
  • 4 cani varza kale, tocata
  • 4 cani supa de pui
  • 420g fasole alba - conserva
  • 4 rosii, tocate
  • 2 lingurite condimente italiene
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 cana de patrunjel tocat

Mod de preparare

1. Intr-o oala mare, se incalzeste uleiul de masline. Se calesc usturoiul si ceapa. Se adauga varza kale si se gateste, amestecand, pana cand este frageda. Se adauga 3 cani de supa de pui, 2 cani de fasole si rosiile, condimentele, sarea si piperul. Se lasa sa fiarba 5 minute. Intr-un blender, se paseaza fasolea si supa ramase. Se adauga in supa pentru a o ingroa. Se fierb timp de 15 minute. Se pune in boluri; se presara cu patrunjel tocat si se serveste.