Apare în Supa crema, Supe de legume, Supe
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și nu trebuie să lipsească dntr-o alimentație echilibrată, fie că urmați un regim de viață vegetarian sau nu. De la bananlele ciuperci champignon, până la hribi, gălbiori sau soiuri sofisticate, cum ar fi trufele, ciupercile pot fi gătite într-o mulțime de feluri.
Tocănițe, supe, sosuri pe bază de ciuperci, salate sau orice vă vine în minte. Astăzi vă propunem o rețetă de supă cremă de ciuperci, delicioasă și sănătoasă, ușor de făcut. O puteți face din orice fel de ciuperci, nu numai din hribi.
Ingrediente
Mod de preparare
Pentru început, spălați hribii în apă rece și curățați părțile lovite. Tăiați hribii felii sau bucăți măricele. Tocați mărunt ceapa și usturoiul și puneți-le la călit în unt. Când acestea s-au călit, adăugați ciupercile, sare, piper și cimbru. Sotați câteva minute, până când ciupercile încep să-și lase apă.Aroma de usturoi se potriveste perfect cu un piure cremos.
Acest sote de ciuperci e perfect pentru o garnitura. Pentru a-l transforma intr-un fel principal de mancare, adaugati paste fierte si o mana...
Somonul cu varza de Bruxelles si usturoi, aromat cu vin si oregano proaspat, este un preparat destul de simplu pentru o masa in familie, insa...
Atat copiii cat si adultii vor devora aceste pulpe de pui cu sos de miere cu aroma de portocale, ghimbir si usturoi.
Chiftelute aromate, sos de rosii picant si mozzarella. Aceasta reteta poate satisface si cele mai pretentioase gusturi in ceea ce priveste mancarea.
Pentru aceasta reteta delicioasa ai nevoie de doar cinci ingrediente din care patru dintre ele probabil ca le ai deja in camara. Este nevoie de...