Poti servi acest preparat pe post de salata, pentru o digestie mai usoara, sau langa o bucata de friptura, ca o garnitura speciala.

Spanac Cu Caju, Chimen Si Cocos
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • ulei de masline
  • 2 cepe mari, tocate fin
  • 4 catei de usturoi, tocati fin
  • 600g baby spanac
  • 800g conserva de naut, scurs si clatit
  • 300g caju (nesarat)
  • 100g goji
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • 2 linguri de nuca de cocos deshidratata, prajita

Mod de preparare

1. Se pune putin ulei de masline intr-o tava, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc timp de 4-5 minute sau pana cand se inmoaie. Se adauga spanacul si se gateste pana devine fraged.

2. Se adauga nautul, nuci de caju, goji si chimen, apoi se lasa pe foc pentru inca 3 minute. Se asezoneaza la gust.

3. Se pune nuca de cocos prajita, se amesteca si se serveste.