Smores cu Oreo

Apare în Prajituri, Prajituri cu bezea, Prajituri cu ciocolata

Smores cu Oreo
7 voturi
5 7

Ați auzit vreodată de S mores? Dacă nu ați auzit, sigur le-ați văzut, pentru că rețelele de socializare sunt pline de poze și filmulețe cu celebrele deserturi.

S mores este un desert foarte popular în America și Canada. Este tradițional pentru focurile de tabără și constă într-o bucată de bezea friptă pe foc, pusă între doi biscuiți sau crackers, alături de o bucată de ciocolată. 

S mores au devenit foarte populari în toată lumea, așa se face că au apărut o mulțime de versiuni și adaptări, pentru toate gusturile. Cea pe care v-o prezentăm astăzi este o variantă cu Oreo în loc de crackers, spectaculoasă și delicioasă. 

Ingrediente

  • 6 biscuiți Oreo
  • 6 bezele
  • 2 batoane de ciocolată
Timp de preparare: 5 minute
Vezi si:

Mod de preparare

Separați biscuiții Oreo în jumătăți și păstrați crema albă din mijloc. Tăiați batoanele de ciocolată în felii subțiri și puneți câte o bucățică pe jumătatea de biscuite pe care nu este cremă.

Rupeți bucățile de bezea astfel încât să fie de dimensiunea biscuiților, dacă nu sunt de dimensiuni mici deja. Puneți bezelele în vârful unui băț de frigărui și puneți deasupra flăcării, astfel încât să se topească bezeaua la exterior.

Puneți bezeaua între jumătățile de biscuite și presați ușor, astfel încât să se lipească. Trebuie să lucrați foarte repede, pentru ca ciocolata să se topească în contact cu căldura bezelei.

Serviți alături de un pahar de lapte sau simple.

Poftă bună!
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Placinta Cu Oreo Si Unt De Arahide

Cu siguranta nu te vei limita la o singura felie!

Cheesecake Cu Portocale, Oreo Si Aperol Spritz

Reteta este facuta cu blat de Oreo, umplutura cu mascarpone si jeleu de Aperol spritz.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta