Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • -6 oua
  • -120 g zahar
  • -120 g faina
  • -1 pliculet praf de copt
  • -coaja rasa de la o portocala
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru sirop:
  • -150 g zahar
  • -zeama de l portocala
  • -250 ml apa
  • -1/4 baton vanilie
  • Pentru crema:
  • -5 oua
  • -5 foi de gelatina
  • -250 g zahar
  • -500 g frisca
  • -2 linguri coaja zaharisita de portocala (esentiala )
  • -esenta de rom (ca sa nu spun 50 ml rom ,ca asa era in reteta mamei)
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • Pentru glazura de jeleu:
  • -250 ml suc natual de portocale
  • -4 linguri de zahar
  • -1 plic de gelatina Ruf (sau 3 foi de gelatina )
  • 0,5 l frisca