Sandwich Reuben cu carne de vită

Apare în Carne vita, Mancaruri cu carne, Sandwich

Sandwich Reuben cu carne de vită
1 voturi
5 1

Se întâmplă de multe ori să ne rămână resturi de friptură de vită, la grătar sau la tavă, pe care nu le putem reîncălzi ulterior. Dar le putem transforma într-un alt fel de mâncare, astfel că nu vom risipi carnea rămasă și vom avea o idee nouă de preparat, pornind de la același ingredient.

Dacă v-au rămas câteva felii de carne de vită gătită, le puteți transforma într-un sandwich delicios și ușor de făcut, potrivit pentru orice masă și pentru toate gusturile. Sandwich-ul Reuben este un preparat american, care a devenit cunoscut în toată lumea. Ingredientul principal este, așa cum probabil ați dedus, carnea de vită.

Ingrediente

  • felii de pâine
  • unt
  • emmentaler
  • friptură de vită
  • sos rusesc
  • varză murată
Timp de preparare: 15 minute
Vezi si:

Mod de preparare

Ungeți 2 felii de pâine cu unt și puneți-le cu partea unsă în jos, într-o tigaie. Pe partea cealaltă, ungeți pâinea cu sos rusesc. Adăugați deasupra o felie de emmentaler, puțină varză murată tocată și o felie de carne.

Ungeți alte 2 felii cu sos și așezați-le peste carne, de data aceasta cu partea unsă în sus. Dați drumul la foc și rumeniți sandwich-urile pe fiecare parte. Le puteți face și la grill, dacă aveți.

Procedați la fel și cu restul ingredientelor, dacă vreți să faceți mai multe sandwich-uri. Tăiați-le pe diagonală și serviți.

Poftă bună!
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Supa Picanta Cu Carne De Pui Tocata

Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.

Paste Cu Carne Si Sos

Nu intotdeauna ai suficient timp la dispozitie pentru a pregati cina. Iata un preparat porivit pentru zilele in care vrei sa gatesti ceva rapid si...

Placinta Ciobanului, Un Preparat Clasic Englezesc, Cu Carne De Miel Si Cartofi

Un preparat clasic englezesc, cu carne de miel si cartofi.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta