Acoperita cu friptura suculenta de vita, aceasta salata poate deveni un pranz perfect si usor.

Salata Thailandeza Cu Carne De Vita
Timp total 15 minute

Ingrediente

  • 600g muschi de vita, taiat fasii
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 2 lime - sucul
  • 100ml sos de ardei iute dulce
  • 2 lingurite de zahar pudra
  • 150g salata mixta
  • 1 morcov, ras
  • crengute coriandru

Mod de preparare

1. Se asezoneaza carnea de vita cu sare si piper.Se pune ulei la foc mare, intr-un wok. Se adauga usturoiul, carnea de vita si se gateste timp de aproximativ 3-4 minute sau pana cand se rumeneste. Se pune deoparte.

2. Pentru a face sosul, se amesteca suc de lamaie, sos dulce de ardei iute, sos si zahar intr-un castron.

3. Intr-un alt castron mare, se amesteca salata, morcovul si coriandru. Se amesteca jumatate din sos cu carnea de vita in wok si se adauga apoi peste salata. Se serveste.