Apare în Mancaruri cu carne, Carne de pui, Mancaruri cu legume
Vara, salatele sunt cele mai rapide și la îndemână alegeri pentru o cină ușoară sau un prânz servit pe fugă. Sunt sănătoase, le puteți prepara într-o mulțime de feluri și reprezintă o alegere nemaipomenită și pentru a fi luate la pachet, la birou. Secretul pentru a păstra salata fresh cât mai multe ore este să luați dressing-ul separat și să îl turnați peste celelalte ingrediente doar în momentul servirii.
Astăzi vă propunem o salată mediteraneană, cu piept de pui, care vă va trimite cu gândul la o masă pe malul mării, în concediu. Puteți adăuga la această salată și alte ingrediente care vă plac, semințe sau alte legume.
Ingrediente
Mod de preparare
Mai întâi ne vom ocupa de pieptul de pui. Filetați carnea și asezonați cu sare și piper. Puneți la încins o tigaie pe care o ungeți cu puțin ulei sau unt. Prăjiți pieptul de pui la foc mediu, pe ambele părți câteva minute, până când s-a rumenit.Un preparat inedit, pentru serile in care vrei o cina speciala.
Secretul unui sos cremos reusit este sa nu puneti prea multa smantana, pentru a nu acoperi celelalte arome.
Pieptul de pui, umplut cu ardei, ceapa si branza are un gust aromat, fara prea mult efort.