O combinatie italiana de ton si fasole care poate constitui un pranz delicios si satios.
Ingrediente
- 3 linguri suc de lamaie
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel de usturoi, maruntit
- 1/8 lingurita sare
- piper
- 550g fasole boabe - conserva
- 1/4 cana ceapa rosie, maruntita
- 3 linguri patrunjel
- 3 linguri busuioc proaspat
- 170g conserva de ton, scursa
Mod de preparare
1. Se amesteca sucul de lamaie, uleiul, usturoiul, sarea si piperul intr-un bol mediu. Se adauga fasolea, tonul, ceapa, patrunjelul si busuiocul. Se amesteca bine si se serveste.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!
De la ciorbe la fripturi, bucătăria noastră e mereu deschisă. Abonează-te și nu vei mai rămâne pe dinafară.
Trebuie să fii de acord cu Politica de confidențialitate, Termenii și condițiile și cu Regulamentul concursului