Adaugă rețeta »

Salata De Macrou Afumat Cu Sfecla

Apare în Peste, Salate

Salata De Macrou Afumat Cu Sfecla
27 voturi
3 27

Acest amestec interesant intre gustul dulce al sfeclei si peste este perfect pentru un pranz usor.

Ingrediente

  • 4 sfecle (si rosii si albe)
  • 300g macrou afumat
  • 3 linguri de otet
  • marar
  • 50g alune
Timp de preparare: 1 ora
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se pune sfecla intr-o tava, pe foaie de copt, timp de 45 minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca complet. Odata ce s-a racit, se taie in felii subtiri.

2. Se aranjeaza feliile de sfecla rosie pe un platou mare apoi se presara peste un praf de sare si piper. Se taie macroul in bucati si se aranjeaza peste sfecla rosie. Se toarna peste putin otet si se presara marar.

3. Se incalzeste o tigaie uscata la foc mare si, o data incinsa, se adauga alunele. Se prajesc, agitand tigaia, timp un minut. Cand se simte aroma de alunele, acestea sunt gata. Se maruntesc si se imprastie peste salata.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Salata De Macrou Afumat Cu Sfecla" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Pasta De Sfecla Si Menta

O pasta perfecta pentru a o savura cu legume crude.

Salata De Rata Cu Pere

Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Salata De Iarna Cu Mere Si Nuci

Dupa masa bogata de Craciun, aceasta salata crocanta, cu nuci proaspete este exact ceea ce iti trebuie.

Tort Cu Sfecla Si Ciocolata Cu Lapte

Desi sfecla nu este tocmai un ingredient obisnuit pentru dulciuri, acest tort este pur si simplu divin.

Burgeri De Ton Cu Salata De Patrunjel Si Masline

Cine a spus ca burgerii nu pot fi sanatosi? Iata unii bogati in proteine si omega-3.

Salata De Spanac Cu Muschi De Vita Si Afine

Un pranz usor si sanatos, gata in numai 30 de minute.

Somon Afumat Cu Sirop De Artar Si Mustar

Nu trebuie sa stai o zi intreaga in fata aragazului pentru un preparat sofisticat, iar reteta de mai jost este dovada perfecta.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!