Salată de fructe tropicale cu nucă de cocos și migdale

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 1 mango mare
  • 2 kiwi
  • 1 cana de papaya cubulete
  • 2/3 cana de zmeura
  • 1 lime - zeama
  • 1 cana de iaurt grecesc cu aroma de vanilie sau cocos
  • 2 linguri de lapte de cocos
  • 1/4 fulgi de cocos
  • 1/4 cana + 2 linguri de migdale maruntite

Mod de preparare

1. Se taie ananasul astfel incat sa poata fi folosit ca un bol pentru salata de fructe. Se indeparteaza interiorul si se taie cubulete. Se adauga celelalte fructe taiate cubulete si se pun in ananas. Adaugati suc de lime peste fructe.

2. Intr -un bol, se amesteca iaurtul grecesc, laptele de cocos, 3 linguri de fulgi de nuca de cocos si 1/4 cana de migdale maruntite. Se presara lingura de nuca de cocos si restul de 2 linguri de migdale deasupra.