Ai poftă de ceva dulce și bun, dar nu ai prea multe resurse la îndemână și nici foarte mult timp de petrecut în bucătărie? Atunci aceste batoane sunt desertul pe care îl cauți!

Ai nevoie doar de foi de plăcintă, proaspete sau congelate, două banane și câteva batoane Snickers pentru a obține aceste ”pachețele de primăvară” tip desert. Este important să folosiți foi de plăcintă și nu aluat foietaj, pentru că vom prăji batoanele, nu le vom coace. 

Rulouri cu Snickers și banane
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • foi pentru plăcintă
  • unt topit
  • 6 batoane Snickers
  • ulei pentru prăjit
  • 2 banane

Mod de preparare

Tăiați foile de plăcintă sub formă de romb de dimensiuni potrivite, în funcție de cât de mari vreți să vă iasă aceste rulouri.

Topiți untul și ungeți prima bucată de foaie cu unt topit. Puneți încă o bucată de foaie și procedați la fel, până faceți un strat de 6-7 foi. Tăiați banana felii și așezați câteva felii pe mijlocul bucății de foaie de aluat. Deasupra, puneți o jumătate de baton Snickers.

Aduceți marginile una peste alta pentru a împacheta baton. Folosiți unt topit pentru a lipi aluatul cum trebuie și pentru ca ciocolata să nu se topească și să curgă în timpul prăjirii.

Prăjiți batoanele în ulei încins, până când se rumenesc. Scoateți-le pe prosoape de hârtie, pentru a scăpa de excesul de ulei.

Poftă bună!