Rulada Cu Migdale Si Capsuni
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 2 1/2 linguri faina
  • 250g capsuni, tocate
  • 250g mascarpone
  • 2 linguri fulgi de migdale
  • zahar pudra

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 200C. Se unge o tava si se tapeteaza cu hartie de copt. Se pudreaza cu faina.

2. Cu ajutorul unui mixer electric, se bat ouale si zaharul, impreuna, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Se adauga faina in amestecul de ou. Se pune amestecul in tava pregatita. Se da la cuptor timp de 5 minute.

3. Se dezlipeste cu grija blatul de hartia de copt. Se lasa sa se raceasca. Se zdrobesc capsunile cu o furculita. Se adauga zahar pudra si se amesteca. Se adauga mascarpone. Se intinde amestecul peste blat, lasand o margine de 1cm. Folosind hartia de cop, se ruleaza blatul.

4. Se pune pe o farfurie si se acopera cu migdale. Se pudreaza cu zahar.