Adaugă rețeta »

Pulpe de rata cu telina si mere

Apare în Fripturi, Mancaruri cu carne

Pulpe de rata cu telina si mere
1 voturi
3 1

Usor de preparat si foarte aromata, aceasta reteta este perfecta pentru mesele alaturi de cei dragi.

Ingrediente

  • 6 pulpe de rata
  • 1 telina mica (aproximativ 600g), curatata si taiata in bucati groase de 2cm
  • 3 mere, curatate si taiate in bucati
  • 2 cepe mari, taiate in bucati
  • 50ml ulei de masline
  • 5 frunze de salvie
Timp de preparare: 1 ora si 10 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pun toate ingredientele intr-o tava si se amesteca. Se aranjeaza pulpele de rata cu pilelea in sus si se asezoneaza.

2. Se coc timp de 30 de minute, apoi se indeparteaza orice exces de grasime. Se pune tava la cuptor si se gateste timp de inca 30 de minute pana cand legumele sunt moi si rata este gatita. Se garniseste cu frunze de salvie si se serveste.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Pulpe de rata cu telina si mere" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Carnati Cu Mere Si Cartofi La Cuptor

Acest fel de mancare este perfect pentru sezonul rece.

Salata De Rata Cu Pere

Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Rata Condimentata Cu Sos De Coacaze Negre

Un preparat rapid si elegant pentru o cina in doi.

Salata De Iarna Cu Mere Si Nuci

Dupa masa bogata de Craciun, aceasta salata crocanta, cu nuci proaspete este exact ceea ce iti trebuie.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!