Apare în Carne de pui, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu ciuperci
Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place.
Ingrediente
Mod de preparare
Spălați și curățați pulpele de pui, apoi ștergeți-le cu prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de apă.Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. Incearca aceasta reteta cu ciocolata alba si piersici proaspete.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
O reteta aromata pentru un pranz usor.
Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.
Un preparat simplu pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce.