Pui umplut cu chorizo

Apare în Fripturi

Pui umplut cu chorizo
4 voturi
4 4

Aroma de paprika merge perfect langa carnea de pui, intr-o reteta rapida si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 ceapa, rasa
  • patrunjel proaspat tocat
  • 4 linguri de pesmet
  • 1 ou
  • 120g chorizo, doar carnea
  • suc de lamaie
  • 4buc piept de pui
Timp de preparare: 30 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 190C.

2. Intr-un castron, se amesteca ceapa rasa, patrunjelul, pesmetul, oul, carnea de la chorizo si putin suc de lamaie.

3. Se taie bucatile de piept de pui, in asa fel incat sa se formeze un buzunar, asigurandu-va ca bucata de carne ramane fixata pe partile laterale. Se umple fiecare bucata cu cate un sfert din amestecul chorizo. Se condimenteaza pielea si se perie cu ulei de masline.

4. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute, apoi se serveste cu salata si lamaie.
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Piept De Pui Umplut Cu Branza Si Ardei Rosu

Pieptul de pui, umplut cu ardei, ceapa si branza are un gust aromat, fara prea mult efort.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta