Extraordinar de gustos si sanatos!

Pui Parmigiana
Timp total 1 oră

Ingrediente

2 cani pesmet 1 lingurita cimbru tocat 2 linguri oregano 75g faina 2 oua 4 x 180g piept de pui ulei de floarea-soarelui 80g branza Provolone 500g rosii cherry ulei de masline

Mod de preparare

1. Se combina pesmetul, cimbru, oregano si 1 lingurita de sare intr-un bol apoi se pun oul si faina in boluri separate.

2. Se bate pieptul de pui usor, apoi se trece fieare bucata prin faina, apoi prin ou si prin pesmet.

3. Se incalzeste cuptorul. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga carnea de pui si se prajesc timp de 4 minute, pe fiecare parte. Se scurg pe un prosop de hartie.

4. Se pune carnea de pui pe o tava captusita cu hartie de copt. Se adauga bucati de branza deasupra, apoi se adauga rosiile in tava, se stropesc cu putin ulei si se asezoneaza.

5. Se lasa a cuptor timp de 4-5 minute. Se serrvesc cu frunze de oregano.