Pui Cu Miere, Rosii Si Mustar
Timp total 45 minute

Ingrediente

  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri de sos de soia
  • 8 linguri de bulion
  • 1 lingura de mustar
  • 1kg pulpe de pui
  • 4 rosii

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade celsius. Intr-un bol, se amesteca mierea, sosul de soia, bulionul si mustarul. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga carnea de pui si se amesteca bine pana se acopera uniform, apoi se baga la cuptor pentru 15 minute.

2. Bucatile de pui se intorc si se mai lasa 15 minute la cuptor. Se stropesc cu sosul din tava. Se intoarce carnea din nou si se adauga rosiile. Se da la cuptor pentru inca 5 minute, pana cand puiul este gata, iar rosiile sunt fragede si sosul este putin lipicios.

3. Se poate servi cu cartofi si salata.