Timp total 3 ore
Ingrediente
- Foi: 150 de grame de migdale decojite,
- 150 de grame de zahar,
- 1 plic de zahar vanilat,
- 100 de grame de de unt,
- 1 ou,
- 1/2 pachet de praf de copt,
- faina cat intra pentru obtinerea unui aluat elastic si nelipicios.
- Ganache:
- 250 ml smantana pentru frisca,
- 250 de grame de ciocolata cu lapte.
- Crema griliaj de migdale:
- 150 de grame de migdale decojite,
- 200 de grame de zahar,
- 500 ml smantana pentru frisca,
- zahar vanilat,
- 1 plic de gelatina granulata.
- Pentru finisarea foii superioare:
- 200 de grame de migdale fulgi,
- 50 de grame de miere de albine,
- 100 de grame de zahar,
- 100 ml smantana pentru frisca,
- 1 plic de zahar vanilat.