Deserturile fără coacere sunt cele mai la îndemână și mai simplu de făcut. În mai puțin de o jumătate de oră, puteți obține o prăjitură sau un desert delicios, potrivit pentru orice ocazie, fără prea multă bătaie de cap. Prăjitura pe care v-o propunem astăzi este o combinație de biscuiți Oreo cu fulgi de ovăz și bezele, simplă și rapidă. Nu vă ia mai mult de 15 minute să o preparați și 15 minute să stea la rece, înainte de a o servi. 

Prăjitură Oreogasm
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 5 lingurițe unt
  • 300 g bezele
  • 2 pachete rondele de orez
  • 3 pachete biscuiți Oreo
  • fulgi de ciocolată albă și neagră
  • ulei de cocos

Mod de preparare

Pregătiți o tavă tapetată cu hârtie de copt, pe care o veți unge cu puțin ulei de cocos. Topiți la microunde ciocolata albă și pe cea neagră, cu câte o linguriță de ulei de cocos și amestecați bine.

Mărunțiți un pachet de biscuiți Oreo, la fel și rondelele de orez. Puneți untul într-un vas pe foc. Când untul s-a topit, adăugați bezelele și amestecați până când și acestea sunt topite. Adăugați biscuiții mărunțiți și rondelele de orez. Amestecați bine, pentru a lega totul.

De acum încolo trebuie să lucrați rapid, pentru că odată ce amestecul se va răci, el se va întări. Puneți jumătate din amestec în tavă și nivelați bine. Adăugați un strat de biscuiți Oreo întregi, după care și cealaltă jumătate de amestec de bezele cu rondele de orez. Amestecul are o textură gumată, foarte lipicioasă și trebuie întins rapid.

Glazurați cu ciocolata albă și neagră pe care le-ați topit la început.

Dați la frigider pentru cel puțin 15 minute, după care puteți servi. Poftă bună!