Prăjiturile fără coacere sunt rapide, prietenoase și se fac ușor, chiar și de către cei fără experiență în bucătărie. Iar acest desert, prăjitura Mississippi, îndeplinește toate aceste criterii. Este rapidă, simplă, delicioasă și foarte populară printre americani și nu numai. 

Prăjitură Mississippi
Timp total 1 oră

Ingrediente

  • 1 pachet budincă de ciocolată
  • 60 g unt topit
  • 60 g lapte condensat
  • 2 cești lapte
  • 200 g frișcă
  • 120 g ciocolată amăruie
  • un pachet biscuiți cu ciocolată

Mod de preparare

Mărunțiți biscuiții și amestecați-i cu untul topit. Puneți într-o tavă și nivelați, după care dați la frigider.

Topiți ciocolata la bain marie. Adăugați laptele condensat, amestecați și turnați peste crusta de biscuite. Preparați budinca de ciocolată cu lapte conform instrucțiunilor de pe pachet. Când s-a răcit puțin, turnați peste prăjitură.

Decorați cu frișcă proaspătă și dați prăjitura la frigider pentru 2 ore înainte de a servi. Poftă bună!