Banane cu ciocolata - o combinatie divina intr-o prajitura pufoasa care, cu siropul preferat sau frisca este desertul perfect.

Prajitura cu banane si fulgi de ciocolata
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 3/4 cana unt
  • 2/3 cana zahar alb
  • 2/3 cana zahar brun
  • 1 ou, batut
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1 cana piure de banane
  • 1 3/4 cani faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 cana fulgi de ciocolata

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unge o tava cu putin unt.

2. Intr-un castron mare, se bate untul, alaturi de zaharul alb si zaharul brun, pana cand se formeaza o crema. Se adauga ouale si vanilia, apoi piureul de banane. Intr-un castron separat, se amesteca faina, praful de copt si sarea. Se adauga in amestecul de unt, apoi se adauga fulgii de ciocolata. Se toarna compozitia in tava pregatita.

3. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 20 de minute. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se taie in patrate.