Masa perfecta pentru serile pe care vrei sa le petreci pe canapea, in fata televizorului.

Pizza Indiana Cu Miel Si Vinete
Timp total 35 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 400g vinete, taiate in bucati de 1 cm
  • 8 frunze de curry proaspete (optional)
  • 300g carne de miel, tocata
  • 110g sos Kasundi
  • 4 lipii naan
  • 2 rosii, fara seminte, tocate
  • 140g iaurt grecesc
  • 1/2 castravete, ras grosolan
  • 1/2 lamaie - suc
  • 2 linguri de coriandru tocat

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 200C.

2. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc, amestecand, timp de 3-4 minute, pana se inmoaie. Se adauga vinete si frunze de curry (daca se utilizeaza) si se fierbe, amestecand, timp de 6-7 minute, pana cand devin usor aurii. Se adauga carne tocata de miel si se fierbe, amestecand, cu o lingura de lemn, timp de 5-6 minute, pana cand se rumeneste. Se adauga si sosul Kasundi si se asezoneaza.

3. Se pun lipiile intr-o tava si se adauga, deasupra, amestecul de miel. Se adauga rosiile si se coc timp de 6-8 minute.

4. Se amesteca iaurt, castravete, sucul de lime si 1 lingura de coriandru impreuna intr-un castron mic si se asezoneaza. Se pune amestecul de iaurt pe pizza, se taie in felii si se serveste.