Rapid si gustos petru un pranz pe fuga.

Pizza Cu Ton Si Busuioc
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 170g anghinare, marinata, scursa
  • 2 fileuri de ansoa
  • 2 catei de usturoi
  • 60 ml de ulei de masline
  • 1/3 cana frunze de busuioc
  • 1 blat de pizza
  • 2 cana mozzarella, rasa
  • 185g ton, scurs
  • 1/4 ceapa rosie, felii foarte subtiri
  • 1/4 cana masline negre

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 200C.

2. Se pune anghinare, ansoa, usturoi, ulei de masline si busuioc intr-un mixer si se amesteca pana se formeaza o pasta.

3. Se aseaza blatul intr-o tava de pizza si se imprastie cu pasta de busuioc. Se presara jumatate din branza mozzarella si apoi se adauga bucati de ton. Se adauga ceapa rosie, apoi se presara cu branza mozzarella ramasa si masline negre.

4. Se pune pizza in cuptor si se coace timp de 10-12 minute, pana cand blatul este crocant si branza s-a topit. Se decoreaza cu frunze mici de busuioc.