Apare în Mancaruri cu legume, Mancaruri cu cartofi, Piure
Piureul de cartofi este una dintre cele mai banale garnituri pe care le puteți prepara, dar, la fel ca în cazul altor lucruri simple, e foarte ușor să dați greș. Un piure de cartofi perfect trebuie să fie cremos, pufos și aerat, să nu aibă o textură prea apoasă sau prea tare.
O greșeală pe care mulți o fac atunci când prepară piureul de cartofi este că folosesc mixerul. Acest lucru face ca amidonul din cartofi să se elibereze și piureul să capete un aspect și gust gumat, cauciucat. Țineți cont de recomandările de mai jos, după rețeta lui chef Florin Dumitrescu, și veți obține cea mai fină și delicioasă garnitură pentru friptura voastră.
Ingrediente
Mod de preparare
Puneți o oală cu apă și sare la fiert. Curățați cartofii de coajă. Când apa începe să fiarbă, așezați cartofii în oală. Oala nu trebuie să fie plină, ci apă doar cât să acopere cartofii.Este desertul perfect pentru a fi impartit cu prietenii, familia si cei dragi. Incearca aceasta reteta cu ciocolata alba si piersici proaspete.
Acest desert este o combinatie perfecta de fructe de padure proaspete si mango dulce, dar se poate face cu orice fructe de sezon.
Biscuiti aromati, cu crema de caramel. Ce iti poti dori mai mult de la o gustare?
Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.
Un preparat simplu pentru zilele cand ti-e pofta de ceva dulce.
Combinatia dintre nuca de cocos, avocado si lime este absolut magica si este atat de simplu de preparat incat si copiii o pot face.