Apare în Pastrav, Peste, Peste la cuptor
O vorbă veche din popor spune: ”nicio masă fără pește!” Sigur că nu mai este valabilă, dar un obicei alimentar sănătos presupune să includem peștele în alimentația noastră cel puțin o zi pe săptămână. Puteți alege orice fel de pește și îl puteți prepara într-o mulțime de feluri: pe grătar, la cuptor, prăjit, pane, saramură, umplut, etc.
Despre ultima variantă vorbim și noi astăzi și vă propunem o rețetă delicioasă de păstrăv la cuptor, umplut cu cus-cus și muguri de pin. Este delicios, se face ușor și, într-o jumătate de oră aveți o masă sănătoasă pentru care nu trebuie să depuneți mult efort.
Ingrediente
Mod de preparare
Puneți supa caldă peste cus-cus, acoperiți vasul și lăsați până când acesta a absorbit tot lichidul.Pieptul de pui, umplut cu ardei, ceapa si branza are un gust aromat, fara prea mult efort.