Paste Cu Conopida
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 3 catei de usturoi, maruntiti
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/4 lingurita piper rosu, macinat
  • 4 cani supa de legume
  • 250g penne
  • 2 cani conopida
  • 2 cani dovleac, bucatele
  • piper
  • 1/4 cana parmezan ras

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie wok, foc mediu.

2. Se adauga usturoi, cimbru si piper rosu si se calesc, amestecand, timp de 1 minut.

3. Se adauga supa de legume, pennele, conopida si bucatile de dovleac.

4. Se fierbe, neacoperit, pana cand pastele sunt fragede, iar lichidul este ingrosat si redus mult, 14-16 minute.

5. Se iau de pe foc, se adauga piper si se lasa sa stea timp de 5 minute.

6. Se servesc cu parmezan ras.