Nu intotdeauna ai suficient timp la dispozitie pentru a pregati cina. Iata un preparat porivit pentru zilele in care vrei sa gatesti ceva rapid si gustos.

Paste Cu Carne Si Sos
Timp total 30 minute

Ingrediente

  • 450g spaghete
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 1 mocov, ras
  • 1 telina, rasa
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura condimente italienesti
  • 450g carne tocata de vita
  • 800g conserva de rosii in bulion, tocate
  • 1/4 cana patrunjel, tocat marunt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 cana parmezan, ras

Mod de preparare

1. Se pune o oala cu apa la fiert. Se gatesc pastele conform indicatiilor de pe pachet. Se scurg.

2. Intre timp, se incalzeste uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Se adauga ceapa, morcovul si telina si se calesc, amestecand ocazional, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca.

3. Se adauga usturoiul si condimentele italienesti, apoi se adauga carnea de vita si se fierbe, amestecand, pana cand isi schimba culoarea, 3-5 minute. Se adauga rosiile si se fierb pana se ingroasa sosul, 4-6 minute. Se adauga patrunjel si sare.

4. Se serveste sosul peste paste, si se adauga parmezan ras.