Acest pandispan japonez cu siguranta isi va gasi loc in inima...si stomacul tau.

Pandispan Pufos Japonez Sau Din Ce Sunt Facute Visele
Timp total 50 minute

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr crema de branza philadelphia
  • 130 ml lapte
  • 4 oua
  • 1/4 lingurita sare
  • 130 gr zahar pudra
  • 60 gr faina
  • 60 gr amidon alimentar
  • coaja de la o lamaie mare
  • 3 plicuri zahar vanilinat

Mod de preparare

1. Se amesteca untul, la temperatura camerei, cu crema de branza si cu lapte.

2. Intr-un vas separat, se bat galbenusurile pana isi schima culoarea. Adaugam apoi compozia de unt, crema de branza si lapte, amestecand usor cu telul.

3. Se adauga faina cernuta, amidon cernut si coaja de la lamaie.

4. Separat se bat albusurile pana devin o spuma tare, dupa care se adauga zaharul pudra si zaharul vanilinat. Le turnam apoi usor peste compozitia de mai sus, amestecand usor cu o spatula, de sus in jos.

5. Aluatul astfel format, se toarna intr-o tava detasabila de tort, tapetata in prealabil cu hartie de copt..

6. Se baga la cuptor intr-o tava in bain-marie. Se lasat 25-30 minute la temperatura 160-180 grade.

7. Se scoate de la cuptor si se presara partea de sus cu zahar pudra. Se poate servi cu inghetata si capsuni, cat inca este calda!