Pandispan Cu Pere Si Migdale

Apare în Dulciuri, Chec

Pandispan Cu Pere Si Migdale
9 voturi
3 9

Un pandispan parfumat, cu mere si pere si aromat cu migdale. Il poti servi cu frisca, pentru un rasfat complet.

Ingrediente

  • 2 (aproximativ 500g) mere
  • 500g pere
  • 1/2 lamaie - sucul
  • 85g zahar
  • 1 lingura de apa de trandafiri
  • Pentru topping:
  • 115g unt
  • 115g zahar pudra
  • 100g faina
  • 75g migdale mainate
  • 3 oua, batute
  • 1/2 lingurita esenta de migdale
Timp de preparare: 1 ora si 15 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 180C. Se taie merele si perele si se pun intr-un castron cu sucul de lamaie. Se adauga zaharul si apa de trandafir, apoi se toarna amestecul intr-un vas termorezistent.

2. Pentru a face topping-ul, se bat untul si zaharul pana cand este palid si pufos. Intr-un alt bol, se amesteca faina si migdalele. Se bat ouale si untul, apoi se incorporeaza amestecul de faina, treptat. Se adauga esenta de migdale si se toarna peste fructe. Se coace timp de 50 de minute sau pana cand topping-ul creste si este auriu. Se presara cu zahar suplimentar si se serveste cald sau la temperatura camerei.
recomandări

Trebuie sa vezi si...

Banane Cu Migdale

Un desert simplu si delicios!

Salata De Rata Cu Pere

Perele se potrivesc perfect cu carnea de rata in aceasta salata in stil chinezesc.

Burfi Cu Morcovi, Cardamom, Fistic Si Migdale - Desert Indian

Acest desert indian, cu aroma de cardamom, fistic si migdale este fantastic, servit cu o cana de ceai, sau cu o cafea dupa pranz.

Tort De Ciocolata Cu Migdale

O felie de tort reprezinta cel mai fin desert.

Cotlete Afumate De Miel Cu Pere Caramelizate

Un preparat care imbina perfect savoarea carnii de miel cu dulceata perelor.

Baton Energizant, Cu Miere Si Migdale

Perfecte pentru un mic dejun pe fuga! Migdalele prajite, semintele si ovazul sunt invelite in unt de migdale.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta