Un pandispan cu foarte dulce, care poate fi glazurat cu crema de ciocolata sau de branza.

Pandispan cu dovlecei
Timp total 1 oră și 5 minute

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • 2 cani de zahar
  • 3/4 cana cacao
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita scortisoara
  • 4 oua
  • 1 1/2 cani ulei
  • 3 cani dovlecei dati pe razatoare
  • 3/4 cana nuci tocate

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 175C. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina

2. Intr-un castron mediu, se amesteca faina, zaharul, cacao, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare si scortisoara. Se adauga ouale si uleiul, se amesteca bine. Se incorporeaza nucile si dovleceii si se amesteca bine. Se toarna in tava pregatita.

3. Se coace timp de 50-60 de minute in cuptorul preincalzit, pana cand o scobitoare introdusa in centru iese curata. Se raceste complet inainte de a adauga glazura preferata.