Adaugă rețeta »

Palmieri cu carne tocata

Apare în Aperitive, Aperitive cu carne

Palmieri cu carne tocata
2 voturi
4 2

Aperitivele sunt o parte importanta a meselor festive, iar daca vrei preparate care par sofisticate, desi sunt usor de facut, reteta de mai jos e ideala.

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei de masline
  • 2 ceapa, fin tocata
  • 150g carne tocata pentru carnati
  • 150g carne tocata de porc
  • salvie proaspata, fin tocata (aproximativ 10 frunze)
  • 375g aluat foietaj
Timp de preparare: 40 minute
Vezi si:

Mod de preparare

1. Se pune uleiul intr-o tigaie, apoi se caleste usor ceapa timp de 10 minute pana cand este moale. Se transfera intr-un bol sis e lasa sa se raceasca. Se adauga carnea de carnati, cea de porc si salvia, se asezoneaza si se amesteca bine.

2. Se intinde aluatul si se imprastie uniform cu amestecul de carne de porc, lasand o margine de 1 cm de jur imprejur. Se ruleaza, pe lungime, de la ambele capete, astfel incat sa se intalneasca la mijloc. Se lasa sa se raceasca in frigider timp de cel putin o ora.

3. Se incalzeste cuptorul la 200C. Se taie in felii de aproximativ 7 mm grosime, apoi se aranjeaza intr-o tava tapetata cu foi de copt, lasand un spatiu de 5 cm intre ele. Se coc timp de 20-25 minute pana cand devin aurii si cresc. Se servesc calde.
recomandări
Ești pasionat de bucătărie? Ai o rețetă interesantă și vrei să o impărtașești si celorlalți? Adaugă rețeta »
Dacă ți-a plăcut rețeta noastră "Palmieri cu carne tocata" nu uita să-i faci un review.

Comentarii

Trebuie sa vezi si...

Supa Picanta Cu Carne De Pui Tocata

Aceasta supa picanta este perfecta pentru serile friguroase de iarna.

Paste Cu Carne Si Sos

Nu intotdeauna ai suficient timp la dispozitie pentru a pregati cina. Iata un preparat porivit pentru zilele in care vrei sa gatesti ceva rapid si...

Placinta Ciobanului, Un Preparat Clasic Englezesc, Cu Carne De Miel Si Cartofi

Un preparat clasic englezesc, cu carne de miel si cartofi.

facebook whatsapp email

Autentifica-te pentru a comenta


Hai in comunitatea noastra!