Timp total 1 oră și 11 minute
Ingrediente
- Blat :
- 75 g ciocolata cu lapte si amaruie
- 50 g unt
- 50 g zahar brun sau alb
- 2 oua mari
- 50 g nuca
- 50 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- Un praf de sare
- 2 linguri cognac alexandrion
- Esenta de rom
- Esenta de vanilie
- 1 lingurita praf de cafea
- 1 lingurita cappuccino
- 1 lingura cacao
- 1 lingurita coaja de portocale
- Crema 1 :
- Aproximativ ½ borcan de dulceata (eu am pus de visine)
- un castronel de frisca (200 ml smantana dulce)
- ½ plic intaritor de frisca
- Crema 2:
- 150 ml smantana dulce
- 1/2 plic intaritor de frisca
- Cateva linguri zdravene de crema finetii
- Glazura :
- ½ ciocolata alba
- 1 lingura cognac
- 100 g ciocolata amaruie
- 100 ml frisca lichida
- Pentru umplut si decor :
- Capsuni, Kiw,i Banane, Pere coapte, Fructe din compot