Un desert cu dimensiunea perfecta pentru a fi luat la munca.

Mini Cheesecake
Timp total 1 oră și 15 minute

Ingrediente

  • Crusta:
  • 1/3 cana biscuiti graham, zdrobiti
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura de margarina, topita
  • Umplutura:
  • 230g crema de branza
  • 1/4 cana de zahar
  • 1 1/2 lingurite suc de lamaie
  • 1/2 lingurita de coaja de lamaie, rasa
  • 1/4 lingurita extract de vanilie
  • 1 ou

Mod de preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 165 C. Se unge o tava de briose cu putin unt.

2. Intr-un castron, se amesteca biscuitii zdrobiti, zahar si margarina cu o furculita pana cand se combina. Se preseaza amestecul in partea inferioara a fiecarei forme de briosa, apasand ferm. Se coace in cuptorul preincalzit timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca.

3. Se combina crema de branza, zaharul, sucul de lamaie, coaja de lamaie si vanilia. Se adauga oul.

4. Se toarna amestecul de crema de branza in cruste, umpland fiecare forma trei sferturi. Se coc la 165C timp de 25 de minute. Se lasa sa se raceasca complet in tava, apoi se scot, se decoreaza cu ciocolata topita si se lasa la frigider pana inainte de servire.