O mancare picanta, de origine africana.

Miel Cu Naut, O Mancare Picanta, De Origine Africana
Timp total 40 minute

Ingrediente

  • 1 1/2 lingurita ulei
  • 1/2 ceapa, taiata marunt
  • 1/2 ardei gras, rosu, taiat marunt
  • 2 catei de usturoi, maruntiti
  • 125g carne tocata de miel
  • 125g carne tocata de curcan
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 rosii, maruntite
  • 200g naut - conserva
  • 1 1/2 lingurita praf de chilli
  • 1/8 lingurita scortisoara
  • 1 lingura menta maruntita

Mod de preparare

1. Se incalzeste uleiul int-o cratita, la foc mediu. Se adauga ceapa, ardeiul gras si usturoiul si se calesc, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.

2. Se adauga carnea de miel si de curcan si se fierbe, amestecand, pana cand nu mai este roz, aproximativ 4 minute.

3. Se adauga rosiile si se fierb, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie.

4. Se adauga nautul, praful de chili si scortisoara si se fierbe, amestecand.

5. Se serveste garnisit cu menta.