Avantajul acestei retete este ca poti folosi orice legume vrei pentru un aport de vitamine din prima parte a zilei.

Mic Dejun Ucrainean
Timp total 20 minute

Ingrediente

  • 50g sunca, tocata
  • 1 ceapa, taiata in felii subtiri
  • 1 piept de pui, taiat in felii subtiri pe lungime (optional)
  • 100g kale
  • 4 oua

Mod de preparare

1. Se gateste sunca intr-o tigaie mare, la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, pana cand cea mai mare parte de grasime se topeste. Se adauga ceapa si se caleste pana cand incepe sa devina aurie.

2. Se adauga pieptul de pui (daca se foloseste) si se fierbe timp de 2 minute, apoi se adauga kale si se fierbe timp de inca 5 minute.

3. Se adauga ouale, se asezoneaza si se prajesc. Se pot lasa intregi, sau se pot amesteca cu restul ingredientelor din tigaie.