Timp total 1 oră și 30 minute

Ingrediente

  • în zona noastra
  • a doua zi dupa nunta
  • se face "zama acra"
  • unde pot veni nuntasii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinara pentru ca se face din friptura ramasa(de porc si pui) plus zarzavaturi si alte cele. Daca faci acasa o petrecere
  • ramân multe bucatele pe care le poti refolosi. În afara de ciorba
  • am mai pregatit si o mâncarica delicioasa pentru felul doi.
  • pentru ciorba:
  • carne din friptura
  • ceapa
  • morcovi
  • telina
  • tarhon
  • sare
  • piper
  • Pentru felul doi:
  • 2 pulpe de pui fripte la gratar
  • 2 bucati de carne de porc facute în tava
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de praz tinerel
  • 1 conserva de rosii taiate
  • 1 conserva de lapte de cocos
  • 1 borcan de 800 ml de fasole verde fiarta
  • verdeata
  • condimente cajun
  • ulei