Timp total 3 ore

Ingrediente

  • Pentru blatul maro
  • 400 gr faina
  • 75 gr pudra de cacao
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite scortisoara macinata
  • un praf de sare
  • 6 oua
  • 500 gr zahar brun
  • 300 gr unt
  • 300 gr ciocolata cu lapte si menta
  • 300 gr ciocolata amaruie cu coji de portocale confiate
  • Pentru blatul alb
  • 500 gr faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 lingurite zahar vanilat bourbon
  • 6 oua
  • 400 gr zahar alb
  • 300 gr unt
  • 240 gr ciocolata alba cu cocos
  • 300 gr ciocolata alba
  • Pentru crema maro
  • 1L frisca lichida
  • 500 gr ciocolata amaruie cu menta
  • topita si racita
  • Pentru crema alba
  • 1L frisca lichida
  • 500 gr ciocolata alba
  • topita si racita
  • coaja rasa de la 3 portocale
  • zeama de la 1 portocala
  • Pentru sirop
  • suc proaspat de portocale